Шарлопова къща

ШАРЛОПОВА КЪЩА

Тази къща за гости е едно от най добрите места за настаняване в Боженци и  се намира  в идеален център на селото, до самият „мегдан“ /център на селото, където се провеждат всички важни мероприятия/, предлагайки комфорт независимо от сезона и времето.
Къщата се отдава както цяла, така и на отделни стаи в зависимост от наличиета  и разполага с 8 места.Първият етаж от къщата е за общо ползване и предлага на разположение просторна всекидневна стая, голяма трапезария и напълно оборудвана кухня. Дневната разполага с уютна отворена камина,  удобна мека мебел с маса, голям телевизор, DVD и друга техника. От дневната можете да преминете в трапезария с масивна  маса за 12 души и  изцяло оборудвана кухня за самостоятелно ползване:  готварска печка, котлони, аспиратор, голям хладилник, кафе машина,  микровълнова, вградена миялна машина и необходимите съдове и консумативи. 
Вторият етаж се състои от 4 уютни спални помещения снабдени с тоалетни принадлежности.

При наемане на стаи къщата предлага следните места:

  • – „Двойна стая лукс“ е за двама души и  разполага с луксозно  масивно обзавеждане  в старинен стил. Стаята е много просторна и предлага  “King size” спалня, голям плосък телевизор, баня с душ-кабина и хидромасажна вана. Атмосфера на тази стая създава чувство за връзка с местните традиции, защото разполага с „къошк“ (известно също като чердакът или софата)- място в къщата за прием на почетен гост и разговори, характерен елемент за богати боженски къщи в миналото.
  • – „Двойна стая стандарт“  е за двама души, обзаведена с масивни мебели, стандартна спалня, голям плосък телевизор. Банята разполага с душ кабина.

Място за забавление или тишина и Релакс е просторна веранда с люлка. Под навеса разположено външно барбекю за самостоятелно ползване и 8-местна маса с две пейки. В двора на къщата има парко места за три автомобила. Непосредствено до къщата има безплатен паркинг за 4-5 коли.В двора на къщата се намира малката сграда тип “Плевня”: тук на разположение на гостите  е 8-местно джакузи и сауна.  При наемането на отделни стаи ползването на сауна и джакузи се заплаща допълнително (заявява се предварително при резервацията).  При наемането на цяла къща ползването на сауна и джакузи е безплатно (услугата се заявява  предварително при резервацията). 

къща на 2 етажа

безплатен паркинг за 4-5 коли

външно барбекю за самостоятелно ползване

просторна веранда с люлка

просторна всекидневна, голяма трапезария и напълно оборудвана кухня

уютна отворена камина,  удобна мека мебел с маса

голям телевизор, DVD и друга техника

 на разположение на гостите  е 8-местно джакузи и сауна