Ние от "Боженско Ханче" и сдружение "НИШАН" вярваме, че мястото на българските традиции не е само в книгите. От опит знаем, че най-добрият начин за опознаването им е да ги преживеем. Затова ще ви отведем по следите на българската традиционна култура, правейки ви не само наблюдатели, а и участници в пътешествието към корените ни!

       

Подготовката за вашата традиционна сватба, организирана от нас, започва със старателното проучване на сватбени обреди и ритуали от избрана от вас етнографска област, след което ви предоставяме цялостен сценарий с най-малките детайли. 

Готови сме да координираме за вас музикалния съпровод, да подготвим тематична украса, покани и подаръци за гостите и да ви предоставим всички необходими ритуални предмети, които са част от традиционната българска сватба: кумово дръвце, сватбено знаме, пити, чеиз, венци и т.н. 

Можем да ви помогнем и да намерите най-подходящите носии – под наем или специално изработени за вас, както и да ви подготвим с уроци по народни танци и пеене.

В деня на сватбата наша отговорност е да координираме провеждането на събитието и безпогрешното изпълнение на всички предварително уговорени по сценарий детайли така, че момъкът, момата и всички гости да прекарат един наистина незабравим ден.

 

Контакти:
Ренета Георгиева - 088 7676 101 / Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Нагоре